Vergrootglas

Op deze pagina vindt u ons aanbod vergrootglazen. Wij hopen met dit aanbod aan ieders wens te kunnen voldoen. Of u nu een vergrootglas zoekt welke een sterke vergroting heeft van maar liefst 30, of dat u opzoek bent naar een plat vergrootglas, of een vergroot liniaal, wij hebben het allemaal. Specifiek opzoek naar een vergrootglas met licht? Ook dat vindt u in ons aanbod, samen met nog vele andere variëteiten. 
goedkoop vergrootglas

Loep 10x

In verschillende maten verkrijgbaar, dit authentiek ogende vergrootglas. Dit betreft een budget item gemaakt van plastic. 
€7,99 - Lees meer

A4 plat vergrootglas

Een zeer handige fresnel loep van A4 formaat. Dit glas vergroot 3x en is zeer handig voor bijvoorbeeld op de keukentafel. Lees gemakkelijker boeken of kranten met dit grote platte vergrootglas.
€9,99 - Lees meer
a4 plat vergrootglas
fresnel vergrootglas

Bankpas Fresnel vergrootglas

Een zeer handig klein loep ter grootte van een bankpasje. Deze fresnel loep vergroot 3x en is zeer handig mee te dragen, waardoor u dit kaartje onderweg kunt gebruiken voor zeer veel doeleinden.
€3,99 - Lees meer

Vergrootglas glas 10cm

Een zeer handig vergrootglas glas met een diameter van 10cm. Dit glas kan in de hand gehouden worden en gebruikt worden voor een grote variatie werken. Een prachtig staaltje optiek.
€14,99 - Lees meer

Loep  standaard

In verschillende maten verkrijgbaar, dit modern ogende vergrootglas.
€8,99 - Lees meer

Vergrootglas

Soms zijn objecten simpelweg te klein om ze met het blote oog te bekijken op de manier als je zou willen. Dit kan komen door een oogafwijking of ogen welke verouderen, maar dit kan ook gewoon het geval zijn bij mensen die geen problemen met hun ogen hebben. Vergrootglazen kunnen handig zijn voor iedereen. Vergrootglazen zijn er in vele verschillende soorten en maten, zo bestaat het normale hand loep zoals iedereen hem kent, met een rond glas en een handvat, maar er zijn nog heel veel meer andere soorten vergrootglazen. Zo kunnen glazen verschillende sterktes hebben, zoals een zwak glas welke ca 1,5 tot 3x vergroot, of hele sterke vergrootglazen welke tot wel 30x vergroten. Daarnaast bestaan vergrootglazen ook nog in vele soorten en maten, zoals rond of langwerpig en plat of bol. 
Binnen de categorie vergrootglas zijn vele soorten objecten te noemen. Niet alleen het normale vergrootglas zoals de meeste mensen het kennen valt hieronder, maar ook bijvoorbeeld zakloepen, fresnel lenzen (platte vergrootglazen), oogloeps, loepbrillen, tafelloeps en nog heel veel meer soorten. Voor elk nut bestaat er wel een vergroot glas, en vaak nog meerdere. 

Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een vergrootglas met klemmetjes om mee te solderen, of naar vergrootglazen met een lampje zodat het makkelijker is in het donker te lezen, of een vergrootglas met een klem waarmee je het aan de tafel kan monteren. Wij bieden hoge kwaliteit vergrootglazen aan tegen de laagste prijs.

Optiek-center

Optiek-center biedt vergrootglazen aan tegen een scherpe prijs voor elk doel. Van normale vergrootglazen tot loepbrillen en van tafel vergrootglazen tot oogloeps. 
Algemene voorwaarden