Loepbril

Hieronder vindt u ons aanbod loepbrillen. Wij hopen met dit brede aanbod aan ieders wens tegemoet te kunnen komen. Of u nu een loepbril zoekt welke kan wisselen van lenzen waardoor u verschillende sterktes in 1 bril kunt plaatsen, of dat u opzoek bent naar een hele simpele loepbril met een zwakke vergroting, wij hebben het allemaal voor u. 
loepbril

Loepbril met 5 lenzen

Een mooie loepbril met 5 lenzen van 1 tot en met 3,5x vergroting. De loepbril is volledig te verstellen en bevat een led lampje.
€29,98 - Lees meer

Loepbril 20x

Een hele sterke loepbril met een vergroting van maar liefst 20. Het brandpunt van deze bril licht zeer dichtbij de lenzen wat deze bril bijvoorbeeld geschikt voor horlogemakers maakt.
€19,99 - Lees meer
loepbril
loepbril

Loepbril 10 tot 25x

Een uitgebreide loepbril met 4 verschillende sterktes lenzen welke verwisseld kunnen worden, met verstelbare elementen en met led lampjes aan beide zeiden. De perfecte loepbril voor elke hobbyist. 
€24,95 - Lees meer

Loepbril

Indien u voor een lange tijd werk doet waarbij een vergrootglas noodzakelijk is, of u uw handen vrij dient te hebben tijdens het werk dat u doet, maar een vergrootglas wel nodig is, bied een loepbril uitkomst. Hierboven vindt u verschillende soorten loepbrillen en oogloeps welke voor elk doel uitkomst bieden.
Wij bieden loepbrillen aan met alle soorte sterktes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden tegen een zeer scherpe prijs aangeboden.

Niet gevonden wat u zoekt? Bekijk onze andere productcategorieën :-). 

Optiek-center

Optiek-center biedt vergrootglazen aan tegen een scherpe prijs voor elk doel. Van normale vergrootglazen tot loepbrillen en van tafel vergrootglazen tot oogloeps. 
Algemene voorwaarden